Vilarnau Cava Els Capricis Xarel·lo Castanyer | Vilarnau

Vilarnau Cava Els Capricis Xarel·lo Castanyer

VILARNAU Cava Els Capricis Xarel·lo Castanyer

  • 100% Xarel·lo
Criança:

Un 25% del Xarel·lo del cupatge ha realitzat una fermentació i posterior criança de 6 mesos en bótes de castanyer.

Els Capricis de Vilarnau és una innovadora iniciativa enològica de Caves Vilarnau en la seva recerca contínua dels millors vins base amb els quals elaborar els seus caves premium.

Aquest Xarel·lo s'ha creat a partir de la varietat autòctona del Penedès del mateix nom.

La seva peculiaritat és que ha estat fermentat en bótes de castanyer fetes a mà per un boter local, amb fusta de castanyer dels boscos del Montseny.

Així, recuperem l'antiga tradició de les masies catalanes per envellir els vins blancs i, especialment, el Xarel·lo.

Guía Proensa 2016 - 90 punts

A temperatura entre 6 - 8 ºC, és un vi amb cos que pot acompanyar tant carns blanques, com aus o peixos amb salsa. També lliga molt bé amb plats amb bolets.