Visites: Cultural | Vilarnau

Visites: Cultural

Tipus

Per a

Una visita per a conèixer l'origen dels nostres caves i vins. Un recorregut que comença copa en mà en les vinyes, contínua per la zona de vinificació, mostra les caves on reposen les nostres ampolles. Un tast comentat de 2 Caves i una copa extra en el nostre wine bar acompanyada d'un lleuger aperitiu.

APERITIU LLEUGER. Formatge curat, Llonganissa del Penedès i Picos

  • 1.30h
  • Adults: 18€ / Nens: De 0 a 3 anys: Gratuït. De 4 a 8 anys: 8 €. De 9 a 17 anys: 12€

Veuen a combinar dues dels millors mons, el Cava i la Xocolata, podràs visitar i conèixer el nostre celler i també l'Espai Xocolata Simón Coll per a endinsa't en el seu apassionant món.

En Simon Coll a través d'un muntatge audiovisual faràs un recorregut vivencial pels orígens, la cultura, la història i el procés d'elaboració de la xocolata Simón Coll.

En Vilarnau podràs conèixer l'origen dels nostres caves i vins. Un recorregut que comença copa en mà en les vinyes, contínua per la zona de vinificació, mostra les caves on reposen les nostres ampolles. Un tast comentat de 2 Caves i una copa extra en el nostre wine bar acompanyada d'un lleuger aperitiu.

APERITIU LLEUGER. Formatge curat, Llonganissa del Penedès i Picos

  • 1.30h Vilarnau – 50 min Simón Coll
  • Adults: 21 € / Nens: De 0 a 3 anys: Gratuït. De 4 a 8 anys: 8€ . De 9 a 17 anys: 16€

Coneix la història d'un dels productes més comuns de les nostres terres en el Centre d'Interpretació del Cava, t'endinsarà en l'apassionant món del cava, des dels orígens i la història.

A continuació, en Vilarnau podràs conèixer l'origen dels nostres caves i vins. Un recorregut que comença copa en mà en les vinyes, contínua per la zona de vinificació, mostra les caves on reposen les nostres ampolles. Un tast comentat de 2 Caves i una copa extra en el nostre wine bar acompanyada d'un lleuger aperitiu.

APERITIU LLEUGER. Formatge curat, Llonganissa del Penedès i Picos.

  • 1.30h Vilarnau – 1h Centre d’Interpretació Cava
  • Adults: 20€ / Nens: De 0 a 3 anys: Gratuït. De 4 a 8 anys: 8 €. De 9 a 17 anys: 15€