Visites: Infantil | Vilarnau

Visites: Infantil

Tipus

Per a

Mentre els adults gaudeixen de la Visita Esperit de Vilarnau els més petits poden participar en un taller que els permetrà aprendre sobre el món del cava i experimentar d'una manera divertida.

I acaben amb un tast de cava sense alcohol, on podran gaudir del seu sabor i bombolles. Això els permet formar part de l'experiència de tast juntament amb els adults.

  • 1.30h
  • Adults: 18€ / Nens: 4 a 17 anys amb taller: 15€ (Mínim 6 nens)

Al setembre, durant la verema, organitzem el tradicional trepitjat de raïm amb els peus. Una divertida activitat en la qual poden participar persones de totes les edats. I complementat amb una visita a les vinyes i a les caves.

INCLOU APERITIU LLEUGER. Formatge curat, Llonganissa del Penedès i Picos

  • 1.30h
  • Adults: 30 € / Nens: 25 €

Caves Vilarnau ofereixen una experiència d'aprenentatge única apta per a tots els nivells escolars i amb l'objectiu de difondre els orígens, la història, la cultura i els valors del cava.

Durant la visita, els alumnes adquiriran coneixements sobre el procés d'elaboració del cava.

Una visita sensorial que permetrà conèixer on neix el raïm de primera mà i la seva posterior utilització.

INCLOU. Educació Infantil. 1 copa cava 0,0 / Educació Primària.  1 copa cava 0,0 / Educació Secundària Obligatòria (ESO).  Copa cava 0,0 / Batxillerat.  1 copa cava 0,0 i cava només + 18 anys / Formació Professional (FP).  2 cavas / Ensenyaments universitaris.  2 cavas.

*Opció Curs de inciación al tast, on farem un tast d'aigües, amb dolç,sucre i salat afegit. Per a anar entrenant el paladar. I un tast olfactiva d'aromes que podem trobar en el vi o cava. Cost extra de 5€ per alumne.

  • Prem "Reservar" per consultar
  • Educació Infantil. 6€ Alumne / Educació Primària. 10€ Alumne / Educació Secundària Obligatòria (ESO). 10€ Alumne / Batxillerat. 12€ Alumne / Formació Professional (FP). 15€ Alumne / Ensenyaments universitaris. 15€ Alumne.