Vilarnau Brut Nature Vintage | Vilarnau

Vilarnau Brut Nature Vintage

VILARNAU Brut Nature Vintage

  • 50% Macabeu
  • 35% Parellada
  • 15% Chardonnay. 
Criança:

Més de 24 mesos en ampolla

En aquest cava, busquem l’equilibri entre els tres tipus d’aromes que podem trobar en un cava. En primer lloc, les aromes primàries que provenen de la fruita (raïm) i que ens recorden les notes de fruita i florals. En segon lloc, les aromes secundàries que provenen de la segona fermentació a l’interior de l’ampolla, que ens evoquen a la panificació i la pastisseria. I, finalment, les aromes  terciàries que provenen de la criança del cava, que ens recorden a torrats, fruites seques i mels.

A temperatura entre 6 - 8 ºC, és un cava molt fresc però amb cos, que podem acompanyar amb carns blanques, aus o peixos amb salsa i també amb plats amb bolets, és ideal per acompanyar un dinar de principi a fi.