Albert de Vilarnau fermentat en bóta
VILARNAU fermentat en castanyer
- 100% Xarel·lo
Criança:
Més de 40 mesos en ampolla.
Amb aquest cava hem volgut elaborar un cava amb notes de fustes nobles, com el castanyer. Un cava molt diferent i especial que presenta tota la frescor i les aromes primàries i secundàries (vainilla, coco) combinades amb les aromes d'aquest castanyer que li donen una personalitat única.
Guía Peñín 2016 - 92 punts
A temperatura entre 6 - 8 ºC, és un cava amb cos i gran complexitat aromàtica, per la qual cosa és ideal per acompanyar tot tipus de formatges (especialment els blaus), els peixos fumats, cremes de carbassa amb foie...
![application/pdf PDF icon](/modules/file/icons/application-pdf.png)
![image/png Image icon](/modules/file/icons/image-x-generic.png)
![Vilarnau fermentado en barrica de castaño Vilarnau fermentado en barrica de castaño](https://www.vilarnau.es/sites/default/files/styles/6colcustom_user_lg_1x/public/imatges/productes/albert-castanyer-gr.png?itok=XN632A-P×tamp=1620814904)