Vilarnau al Festival de Cinema de Sitges | Vilarnau

Vilarnau al Festival de Cinema de Sitges

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2015

Per quart any consecutiu, Vilarnau és el cava oficial del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra del 9 al 18 d'octubre a Sitges.

Els caves de Vilarnau seran protagonistes, un any més, en la 48a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Vilarnau Brut Nature Reserva i Vilarnau Brut Rosé Reserva estaran presents en aquest certamen, considerat com una de les cites culturals d'Espanya de major difusió internacional.

Actors, professionals, premsa i convidats, brindaran amb aquests dos caves a les festes d'inauguració i cloenda del festival. A més, tots els participants del festival descobriran l'excel·lència d'aquest Brut Nature Reserva i Brut Rosé Reserva en els "welcome pack" que rebran, així com els que visitin la zona VIP.

El Festival de Sitges, referent mundial en el seu gènere, es convertirà en l'escenari perfecte per a Vilarnau Brut Nature Reserva, un cava complet, elegant, d'avantguarda, i per Vilarnau Brut Rosé Reserva, un cupatge de Pinot Noir i l'autòctona Trepat, de marcada personalitat.