VILARNAU TRIOMFA A TAST DE VINS D'ESPANYA DE JAMES SUCKLING | Vilarnau

VILARNAU TRIOMFA A TAST DE VINS D'ESPANYA DE JAMES SUCKLING

James Suckling

Vilarnau acomiada l'estiu amb excel·lents resultats en l'últim tast de vins espanyols de James Suckling. Després d'avaluar més de 2.600 referències procedents de diferents regions vitivinícoles d'Espanya, l'expert enològic nord-americà ha reconegut sis caves de Vilarnau amb qualificacions per sobre de 90.

Destaquen els 94 punts obtinguts per Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir. Amb aquest èxit es reconeix la qualitat d'aquest cava elaborat a partir de les varietats Chardonnay i Pinot Noir, que segueix tècniques d'elaboració artesanal. Després d'una criança en ampolla de 80 mesos sobre les seves mares, el resultat és un cava amb unes característiques especials, pròpies dels grans caves, amb un color groc brillant, aromes florals i de torrats i una boca fina, elegant, seca i agradable.

Així mateix, també han obtingut excel·lents resultats Vilarnau Gran Reserva Vintage 2012 i Vilarnau Brut Nature 2014, amb 93 i 92 punts respectivament. Completen aquestes qualificacions Vilarnau Brut Reserva, Vilarnau Rosé Delicat i Els Capricis de Vilarnau Xarel.lo Castanyer amb 90 punts.

Sobre James Suckling

James Suckling és una de les figures del món del vi més rellevants de l'actualitat. Després d'ocupar durant gairebé 30 anys el càrrec de Editor Principal i Cap de l'Oficina Europea de The Wine Spectator, així com el de Editor Europeu d'Cigar Aficionat, el crític d'EUA va llançar en 2010 JamesSuckling.com. En aquesta pàgina web especialitzada, de gran rellevància per al sector vitivinícola, es publiquen la tastos i puntuacions d'al voltant de 10.000 vins a l'any procedents de tot el món.

Albert de Vilarnau Chardonnay Pinot Noir, Vilarnau Gran Reserva Vintage, Vilarnau Brut Nature, Vilarnau Rosé Delicat i Els Capricis de Vilarnau Xarel.lo Castanyer estan a la venda a la Botiga Online de González Byass.