VILARNAU ROSÉ DELICAT, EL MILLOR CAVA ROSAT A MUNDUS VINI | Vilarnau

VILARNAU ROSÉ DELICAT, EL MILLOR CAVA ROSAT A MUNDUS VINI

Mundus Vini Rosé Delicat Gold Medal

Vilarnau Rosé Delicat, un cava orgànic i d'elaboració artesanal, ha estat premiat a Alemanya com el Millor Cava Rosat.

Mundus Vini, una de les principals cites amb el vi d'Europa, ha distingit a Vilarnau Rosé Delicat com el Millor Cava Rosat del certamen i l'ha premiat amb una Medalla d'Or. Més de 6.500 mostres, procedents de 44 països, han participat en aquest concurs on la singularitat d'aquest Brut Reserva Ecològic ha estat reconeguda pels experts que conformen el seu jurat. 

Vilarnau Rosé Delicat és un cava singular elaborat a partir de les varietats Garnatxa i Pinot Noir procedents de les vinyes de "Vilarnau d'Espiells" certificades, des de 2015, amb el segell de Viticultura Ecològica. Després de seguir un delicat procés d'elaboració, roman durant més de 15 de mesos de criança en ampolla donant com a resultat un cava rosat pàl·lid, de gran complexitat aromàtica, molt cremós, fresc i elegant.

Considerat com el concurs de vins més important d'Alemanya i un dels més reconeguts d'Europa, Mundus Vini compta amb la participació de cellers de tot el món. Des que es va fundar l'any 2001, aquest certamen té com a objectiu fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins que es presenten. A més, s'ha convertit en l'escenari perfecte on productors, viticultors, importadors i consumidors d'Alemanya poden trobar vins de qualitat.